Carpaint - Maling og Lakering af møbler

Møbler - Maling og Lakering

Der findes mange møbler, der trænger til en opfriskning. Er Du glad for de møbler Du har - er det en stor glæde at få dem sprøjtemalet, så de bliver som nye igen – og det er også væsentlig billigere – end bare at købe nogle nye møbler.

Det er ikke kun møbler, der i forvejen er sprøjtemalede, der kan males. Vi kan male de fleste møbler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Vi giver dig en kompetent farverådgivning – så du er sikker på at få et langtidsholdbart og tidssvarende smukt og personligt farvevalg. Farvevalget er vigtigt, da farven altid siger lidt om dig og udtrykker forskellige oplevelser. Det er derfor vigtigt at farvevalget er et bevidst valg – da farverne som bekendt også skal fremstå i forhold til omgivelserne.

Generelt er der sådan, at lysere farver gør rummene større, mens de mere neutrale farver gør møblerne mere synlige i rummet. Lysstyrken har også stor betydning på den måde vi opfatter farven. Sammenfattende er det derfor også vigtigt, at Du gør dig overvejelser omkring din anvendelse af rummet og møblerne.

Prisliste

Det er meget vanskeligt at lave en prisliste for maling af møbler.

Nedenstående prisliste er kun retningsgivende og afhænger naturligvis også af mængden, der skal males. Der er også opsat priser på maling af døre og skabe, da maling af møbler ofte også griber om sig til døre og skabe.

 

Element og type

Kr. ex. Moms

Lette glatte døre

Fra 400 

Branddøre

Fra 600 

Fyldningsdøre

Fra 800

Spisebordsstol

Fra 300

Spisebord

Fra 800

Køkkenlåge og skabslåger

Fra 200

 

Ovenstående var blot et lille udpluk af vores priser. Vil du vide mere eller vil du have et mere konkret tilbud - er du meget velkommen til kontakte os.

Vi kan være behjælpelige med afhentning og udbringning af effekter, der skal males, og vi kommer altid til tiden.

Vi er også altid behjælpelige med rådgivning om maling og farvevalget. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan også kontakte os på mail carpaint@live.dk eller på telefon 22481180.