Carpaint - Maling lakering af låger og døre

Maling af låger og døre

Maling af låger og døre

Der findes mange køkkener og døre i hjemmet, der trænger til en opfriskning. Er Du glad for det køkken eller de døre du har - er det en stor glæde at få dem sprøjtemalet, så de bliver som nye igen – og det er også væsentlig billigere at få dem malet – end bare at købe nogle nye.

Det er ikke kun låger og døre, der i forvejen er sprøjtemalede vi kan male. Vi kan male de fleste låger og døre. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Vi giver dig en kompetent farverådgivning – så du er sikker på at få et langtidsholdbart og tidssvarende smukt og personligt farvevalg. Farvevalget er vigtigt, da farven altid siger lidt om dig og udtrykker forskellige oplevelser. Det er derfor vigtigt at farvevalget er et bevidst valg – da farverne som bekendt også skal fremstå i forhold til omgivelserne.

Generelt er der sådan, at lysere farver gør rum større, mens de mere neutrale farver gør møblerne mere synlige i rummet. Lysstyrken har også stor betydning på den måde farverne opfattes. Sammenfattende er det derfor også vigtigt, at Du gør dig overvejelser omkring din anvendelse af rummet og møblerne.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og hjælp i relation til dit farvevalg.

Prisliste

Det er meget vanskeligt at lave en prisliste for maling af skabslåger og døre, da det også har noget med størrelsen og antallet at gøre.

Nedenstående prisliste er kun retningsgivende og afhænger naturligvis også om mængden og antallet af elementer, der skal males. Der er også opsat priser på maling af møbker, da maling af skabe og døre ofte også griber om sig til døre og skabe.

 

Element og type

Kr. ex. Moms

Lette glatte døre

Fra 600

Branddøre

Fra 800

Fyldningsdøre

Fra 800

Spisebordsstol

Fra 300

Spisebord

Fra 800

Køkkenlåge og skabslåger

Fra 200

 

Ovenstående er blot et lille udpluk af vores priser. Vil du vide mere eller vil du have et mere konkret tilbud - er du meget velkommen til kontakte os.

Vi kan være behjælpelige med afhentning og udbringning af effekter, der skal males. Vi overholder naturligvis alle aftaler, og vi kommer altid til tiden.

Vi er også altid behjælpelige med rådgivning om maling og farvevalget. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på maler opgaver.

Du kan også kontakte os på mail carpaint@live.dk eller på telefon 22481180.