Carpaint-APS Auto- og industrilakering

Visionen for Carpaint - auto- og industrilakering er at være en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører alle opgaver med høj kvalitet til konkurrence dygtige priser, og i enhvert henseende at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af opgaven.

Carpaint - Auto- og industrilakering

Carpaint auto- og industrilakering består af et 3000 kvadrat meter stort værksted, der er beliggende på Stenmaglevej 33, 4295 i Stenlille.  Værkstedet er indrettet med 3 sprøjtekabiner til personbiler, en sprøjtekabine til busser eller lastbiler, der også anendes til sprøjtning af elementer som låger, døre, møbler eller forskellige former for facader eller inventar.

Carpaint  auto- og industrilakering maler alt - eller giver gode råd til alle.

Vi maler til både brancen, auto branchen, camping branchen, bygge branchen og industrien. Vi maler også til private som eksempelvis køkkenlåger, møbler og døre – hvor det jo klart er billigere at male køkkenlåger, døre eller gamle møbler – frem for at købe nyt.

 Du kan gå ind på vores hjemmeside og finde de link eller emner du søger efter - eller er interessante for dig. Finder du ikke svar på dine spørgsmål – er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også kontakte os på mail carpaint@live.dk eller på telefon 22481180.